Куку МагЪзин
 
Вход | Регистрация | Shopping cart(0) артикул

Количката е празна

Затвори
Search

Маска Bella "Greyland film" #GFE298-1

Реалистична маска за лице Bella е изработена от естествен пенолатекс. Забавна и еластична маска за лице в универсален размер за възрастен човек. Маската покрива главата, шията и бялото на очите. Носещият - актьор може да вижда само през зениците на маската. Маските GF® са изключително леки и могат да копират движенията на изражението на лицето ви благодарение на скелетния дизайн, подобен на човешката глава (без да е необходимо да се подплътва с мека пяна в областта на тила). Благодарение на неговото качество, ръчно изваян дизайн и техники на аерограф с фино засенчване, получавате реалистично гумено лице, което имитира кожата до най-малкия детайл. Носенето на нашите маски е много удобно в сравнение с други маски, направени от други материали. Бързите и изискани ефекти на качествената маскировка променят перфектно лицето ви. Няма да останете разочаровани от атрактивния дизайн на вашето второ лице. Покажете своята актьорска креативност и като добавите различни аксесоари като очила, перуки, мустаци, шапки или цял костюм.

Можете да говорите и пиете през сламка, когато носите маската. Тази маска не е подходяща за лица с алергия към латекс или каучук. Всяка репродукция на маската е оригинал, поради частичното ръчно производство.

В цената не са включени всякакви аксесоари от снимките като перука, шапка, очила и др. Прочетете инструкциите преди употреба.

Продуктът е само за лична некомерсиална употреба.

Оригинална маска от артистичното студио G-Fantomas® на компанията Greyland Film®.

Моля, обърнете внимание: От съображения за безопасност и за по-лесно поставяне и сваляне на маската, маските GF® обикновено се доставят с частично изрязан тил, както се вижда на последната снимка в галерията.

Подходяща е за Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с маски и забави.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ НА ЕЛАСТИЧНИ ГУМЕНИ ЛИЦА И МАСКИ, ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ Greyland Film®:

Докато слагате GF® PRODUCT или го сваляте, останете спокойни. Спокойният, чувствителен и нежен подход минимизира риска от механично увреждане на гуменото лице/маска.

Поставете двете си ръце в частта на врата и леко разтегнете лицето/маската, за да я издърпате над главата си. Започнете от темето на главата или от брадичката.

След като сте издърпали лицето/маската върху главата си, може да не сте настроили правилно отворите за очите спрямо очите си. Не се тревожете! Не дърпайте носа, ушите и т.н. Успокойте се и направете корекциите бавно и внимателно. Използвайте възглавничките на пръстите или дланите си, за да преместите маската, докато поставите правилно дупките за очи. Лицето/маската трябва да пасва на главата ви без напрежение.

Докато слагате маската/лицето, оставете косата си пусната. Плитка, опашка или кок ще ви накарат да се почувствате неудобно – лицето/маската ще ви притисне.

Препоръчително е да практикувате поставянето и свалянето на маската/лицето в седнало положение. Дръжте очите си затворени. Не дърпайте носа, ушите или устните на маската.

Съставките, както и латексовият продукт, включително боята, са проверени и удобрени от необходимите и подходящи тестове за безопасност и сертификати.

ЗАПОМНЕТЕ: Лицето/маската е от гума. Въпреки това, не е неразрушима!

175.00 лв. Поръчай


© Куку MагЪзин. Всички права запазени. | Общи условия за пазаруване | Доставка и плащане | Свържете се с нас

Powered by website builder      Евро Проект

Facebook